Plisségardin

Plisségardin – Skönhet och funktion i perfekt harmoni

På Ikaros Solskydd förstår vi vikten av att kombinera stil med funktion. Våra plissé- och duettegardiner är inte bara en dekorativ detalj – de är mångsidiga lösningar som ger dig full kontroll över både ljusinsläpp och insyn, samtidigt som de skapar ett behagligt inomhusklimat.

Plisségardiner – Elegant och flexibel ljusreglering

Plisségardiner är en populär lösning för alla typer av fönster. Med sin veckade design adderar de en sofistikerad touch till ditt hem samtidigt som de är praktiska och funktionella. Oavsett om du vill ha diskret solskydd, reducera bländning eller förbättra akustiken i rummet, är plisségardiner ett utmärkt val. Deras smidiga konstruktion gör dem också till det perfekta valet för lutande och svåråtkomliga fönster, till exempel i takfönster eller uterum.

Plisségardiner finns i ett brett spektrum av färger och vävtyper, vilket ger dig friheten att skapa precis den atmosfär du önskar – från ljus och luftigt till mer ombonat och avskärmat.

Vita plisségardiner

Dubbel plissé – Innovativt solskydd och energibesparing

Dubbel plissé tar solskydd till nästa nivå. Den dubbla väven hjälper till att isolera fönstret, vilket håller ditt hem svalt på sommaren och varmt under vintern. Förutom att vara ett stilrent och effektivt skydd mot insyn och starkt solljus, bidrar väven även till att sänka energikostnaderna genom att minska värmeförlusten.
Dubbel plissé är särskilt populära i sovrum tack vare deras förmåga att kombinera mörkläggande väv med energieffektiv isolering, vilket gör rummet optimalt för en god natts sömn oavsett årstid.

Blå Duettegardiner

Måttanpassade lösningar för alla fönster

Hos Ikaros Solskydd måttanpassar vi plisségardiner efter dina fönsters exakta mått. Detta säkerställer inte bara en perfekt passform utan också att gardinerna fungerar optimalt under många år framöver. Vi erbjuder flera olika reglagealternativ – från klassiska linor och kulkedjor till motoriserade alternativ som du kan styra via en app på din telefon, vilket ger dig maximal flexibilitet och komfort.

Stil och komfort i varje rum

Oavsett om du vill skapa en sval och avslappnande känsla i vardagsrummet eller total mörkläggning i sovrummet, har vi på Ikaros Solskydd den perfekta lösningen för dig. Våra plissé- och duettegardiner passar alla typer av fönster, från små köksfönster till stora glaspartier, och hjälper dig att skapa en inomhusmiljö som både är stilfull och funktionell.

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta gardinen för ditt hem – kontakta oss idag för rådgivning och en skräddarsydd lösning som lyfter din inredning till nästa nivå

Plisségardiner – Prisförslag

Plisségardiner är ett elegant och funktionellt sätt att kontrollera ljusinsläpp i ditt hem. Här är ett prisexempel:

  • Plisségardin med linreglage (sol och insynsskydd, 1,1 x 1,4 meter): Från 2,200 SEK inkl. moms.
  • Plisségardin med flexibelt reglage (sol och insynsskydd, 1,1 x 1,4 meter): Från 2,650 SEK inkl. moms
  • Dubbel Plisségardin med linreglage (mörkläggande väv, 1,1 x 1,4 meter): Från 3,200 SEK inkl. moms
  • Dubbel Plisségardin med flexibelt reglage (mörkläggande väv, 1,1 x 1,4 meter): Från 3,550 SEK inkl. moms

 

Låt oss hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för dina fönster. 💬 Kontakta oss idag!

Få prisförslag