Gardiner

Skräddarsydda gardiner – Stil och funktion för ditt hem

Upptäck vårt breda utbud av måttanpassade gardiner och hängande textilier som kombinerar stil och funktion. Oavsett om du vill skapa en hotellkänsla hemma, dämpa ljud eller få bättre ljuskontroll, har vi lösningen för dig.

Från skira linnegardiner till mörkläggande och termiska alternativ – vi erbjuder en komplett lösning, inklusive gardinskenor och professionell installation i lokalt sommarbete med Carrot & Vanilla.

Kontakta oss för rådgivning och installation och vi hjälper kunder i Sotenäs, Hamburgsund, Fjällbacka, Uddevalla och Lysekil!

Gardiner för alla behov:

  • Skira gardiner: Släpper in ljus och skapar en luftig atmosfär.
  • Mörkläggningsgardiner: Blockerar ljus för sovrum och hemmabio.
  • Termiska gardiner: Energibesparande och temperaturreglerande.

Hotellkänsla med Wawegardiner

Våra eleganta Wawegardiner ger ditt hem en exklusiv touch med sin sofistikerade design och mjuka veckning. Välj bland flera färger och material för att skapa din egen lyxiga oas.

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt gardiner och skräddarsy en lösning som passar ditt hem.

Gardiner som skapar rum och dämpar ljud

Med gardiner och textilier kan du enkelt skapa ett ”rum i rummet” och dämpa ljud, samtidigt som du adderar en känsla av lyx och värme i ditt hem. Oavsett om du vill dela upp en stor matsal eller mötesrum, eller skapa avskildhet i en mindre lägenhet, erbjuder vi flexibla textilväggar som ger dig möjligheten att anpassa och förändra utrymmet efter dina behov. Våra gardiner kan löpa fritt runt hörn eller längs med väggar och ger dig en kreativ och stilfull lösning utan att behöva bygga permanenta väggar.

Motorisera dina gardiner för ett bekvämare hem

Enkelhet och bekvämlighet kan vara viktigt i dagens samhälle. Med en motoriserad gardinskena kan du enkelt styra mörkläggningen i ditt rum eller dämpa ljuset utan att behöva resa dig upp. Gardinskenan glider tyst och mjukt längs väggen och stannar precis där du vill ha den, med en mitt- eller sidoöppning som passar din inredning. Du behöver inte oroa dig för att dra el eller göra en komplicerad installation eftersom gardinskenan är utrustad med en batterimotor som laddas via en vanlig laddkabel.

Utomhusväv - Etamine och Home Dynväv
Gardiner
För uterum och växthus är utomhusväv också ett utmärkt val för gardiner. Dessa gardiner ger en känsla av inomhusmiljö samtidigt som de tål de tuffa förhållandena i en utomhusmiljö. Utomhusvävarna är lättskötta och tål att tvättas, vilket är en fördel när det gäller utomhusinredning.
Gardinskena
gardiner
Pris exempel vanlig gardinskena med waveglid. 3m bred Pris: 900: - inkl. moms 5m bred Pris: 1500: - inkl. moms
Glydea Irismo gardinskena, styrs med fjärrkontrtoll
glydea gardinskena
Prisexempel motoriserad Glydea Irismo gardinskena med fjärrkontroll och laddbar motor. 3m bred Pris: 9 400:- inkl. moms. 5m bred Pris: 11 900:- inkl. moms Styrning tillkommer

Få prisförslag