Rullgardin

Rullgardin – Enkelhet och elegans i ett

Rullgardiner är den perfekta kombinationen av stilren design och praktisk funktion. Med sina rena linjer och enkla konstruktion är de en favorit för dig som söker en smidig lösning för ljus- och insynsskydd. Ikaros Solskydd erbjuder vi måttanpassade rullgardiner som passar alla fönsterstorlekar och inredningsstilar, från moderna lägenheter till traditionella hem.

Bekväm och modern funktionalitet

Rullgardiner är mer än bara en praktisk lösning – de adderar också en stilren och minimalistisk känsla till dina rum. Med en mängd olika färger och material att välja mellan kan du enkelt matcha gardinerna med din befintliga inredning. Välj mellan klassiska neutrala toner för en diskret look eller välj något mer djärvt för att göra dina fönster till en inredningsdetalj.

Vi hjälper dig från start till mål

Ikaros Solskydd lägger vi stor vikt vid att anpassa rullgardinerna efter dina unika behov och fönstermått. Vi hjälper dig att välja rätt material, färg och reglagealternativ för att få en gardinlösning som fungerar optimalt och ser fantastisk ut. Oavsett om du är ute efter ett enkelt solskydd eller en smart lösning med fjärrstyrning, har vi rullgardiner som matchar din stil och dina behov.

Rullgardiner – Prisförslag

Rullgardiner ger enkel och effektiv ljuskontroll och finns i flera utföranden, inklusive mörkläggande. Här är ett prisexempel:

  • Mörkläggande rullgardin (1,6 x 1,6 meter med kulkedja på sidan): Från 2,700 SEK inkl. moms.
  • Rullgardin, vit väv, bra solskydd  (1,6 x 1,6 meter med kulkedja på sidan): Från 2,200 SEK inkl. moms.
  • Rullgardin med funktionsväv och genomsikt, bra solskydd  (1,6 x 1,6 meter med kulkedja på sidan): Från 3,550 SEK inkl. moms.

 

Letar du efter en rullgardin som passar just dina fönster? 💬 Kontakta oss för rådgivning och offert!

Rullgardin – Enkelhet och elegans i ett
Rullgardin
rullgagrdin_blad[1]
Våra rullgardiner kan anpassas med olika reglage för att passa din livsstil och dina behov. Du kan välja mellan klassisk manuell styrning eller motoriserade alternativ som du enkelt kontrollerar via fjärrkontroll eller direkt från din smartphone. Med vår smarta teknik får du inte bara maximal bekvämlighet utan också ett stilrent och modernt inslag i ditt hem.
Rullgardin medium- med eller utan fjärrkontroll
1565806954_3_rullgadin_funktionsvv_ikaros[1]
Passar alla typer av fönster Oavsett om du har små fönster, stora glaspartier eller fönsterdörrar, erbjuder vi rullgardiner som skräddarsys för att passa perfekt. Våra rullgardiner är också ett populärt val för kontor och arbetsplatser, där du vill skapa en behaglig arbetsmiljö genom att reducera bländning utan att stänga ute dagsljuset helt. Reglera enkelt med kulkedja eller med fjärrkontroll.
Rullgardin - mörkläggning med sidolister
rull m geider
Oavsett om du behöver en lätt ljusfiltrering i vardagsrummet eller komplett mörkläggning i sovrummet, har vi ett brett urval av rullgardiner för varje behov. Våra mörkläggande rullgardiner är perfekta för sovrum eller hemmabio där fullständig mörkläggning är viktigt.

Få prisförslag