Persienner

Persienner – Klassisk elegans med full ljuskontroll

Persienner är den perfekta lösningen för dig som vill ha full kontroll över ljusinsläppet i ditt hem eller på din arbetsplats. Med sin tidlösa design och enkla funktion passar de lika bra i vardagsrummet som på kontoret. Genom att justera vinkeln på lamellerna kan du enkelt anpassa mängden ljus och insyn, vilket skapar en flexibel och behaglig inomhusmiljö.

Stil och funktion i ett

Med Ikaros Solskydd får du persienner som kombinerar klassisk design med modern funktionalitet. Kontakta oss idag för att hitta den perfekta lösningen för ditt hem eller kontor!

Våra persienner kan regleras både manuellt och med motoriserade lösningar för extra komfort. Du kan enkelt justera ljuset precis som du vill ha det, med ett snabbt drag i linan eller via fjärrkontroll.

Är dina persienner är i dåligt skick, är det dags för en uppgradering.

Om stegbanden är trasiga, lamellerna böjda eller det finns rostskador, kan det vara hög tid att byta ut dem. Men vänta! Efter en grundlig inspektion kan vi föreslå åtgärder för att renovera dem till nästan nyskick. 

 

Persienner – Prisförslag

Persienner är en klassisk och flexibel lösning för att kontrollera ljus och insyn i ditt hem. Här är ett prisexempel:

  • Standard persienn, 25mm med plexistav (aluminium, 0,9 x 1,1 meter): Från 1,360 SEK inkl. moms.
  • Klassisk persienn, 25mm med fast vridstång (aluminium, 0,9 x 1,1 meter): Från 1,360 SEK inkl. moms.
  • Träpersienn, 50mm  ( 0,9 x 1,1 meter): Från 4,550 SEK inkl. moms.

 

Vill du veta mer om våra persienner och hur de kan anpassas för dina behov? 💬 Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Persienner – Klassisk elegans med full ljuskontroll
Klassisk persienn- 25mm
grå persienn
Persienner finns i en mängd olika material och färger, vilket gör det enkelt att hitta en färg som passar just din stil och inredning. 25mm persiennen är vår vanligaste persienn
Interiör persienn - 50mm
träpersienner
Välj mellan hållbara aluminiumlameller för en modern look eller mjukare träpersienner för ett varmare och mer naturligt uttryck. Oavsett fönster erbjuder vi måttanpassade persienner som garanterar perfekt passform och optimal funktion.

Få prisförslag