Special

Skräddarsydda solskydd och garidner för lutande och specialfönster

Att anpassa solskydd för lutande och specialformade fönster kräver både flexibilitet och precision. På Ikaros Solskydd erbjuder vi lösningar som inte bara passar perfekt, utan som också gör stor skillnad för inomhusklimatet genom att reglera värme och ljus. Våra måttanpassade solskydd fungerar lika bra för små fönster i takvåningar som för stora glaspartier i moderna byggnader.

Plisségardiner – Flexibla och energieffektiva lösningar

För mindre och lutande fönster är plisségardiner det självklara valet. Deras smarta konstruktion och eleganta design gör dem till en favorit där vi erbjuder både enkel- och dubbelplisséväv, där dubbelplissé ger extra isolering tack vare sin bikakestruktur. Detta bidrar till att behålla svalka under sommaren och hålla värmen inne under vintern – en perfekt lösning för att skapa passiv kyla och energieffektivitet.

Lamellgardiner – Perfekt för stora fönsterpartier

Lamellgardiner är den optimala lösningen för stora och lutande fönsterpartier. Med sina vertikala lameller erbjuder de en stilren och funktionell lösning som låter dig justera ljusinsläppet med precision. Dessutom bidrar de till passiv kyla genom att reflektera en stor del av solens strålar. Detta minskar värmeuppbyggnaden inomhus och hjälper till att skapa ett svalare, mer behagligt klimat under varma dagar.

För dig som vill ha full kontroll över både ljus och värme erbjuder vi lamellgardiner med mörkläggande väv, perfekt för rum där du vill blockera ljus helt, samt väv med värmereflekterande egenskaper som hjälper till att hålla hettan ute och göra ditt hem mer energieffektivt.

Måttanpassade solskydd för alla fönster

Hos oss får du skräddarsydda solskyddslösningar som passar perfekt för dina lutande eller specialformade fönster. Våra produkter är inte bara funktionella, de förhöjer också din inredning med sin stilrena design och flexibla användning. Oavsett om du behöver motoriserade gardiner eller manuella reglage, hjälper vi dig att hitta rätt lösning för dina behov.

Med våra solskydd får du både estetiska och praktiska lösningar som förbättrar ditt inomhusklimat och ger ditt hem eller kontor en elegant touch. Låt oss hjälpa dig att skapa en skräddarsydd lösning för dina specialfönster – kontakta oss idag!

Skräddarsydda solskydd för lutande och specialfönster

Få prisförslag