Terrassmarkis

Terrassmarkis – Skapa skugga och komfort på din uteplats

Tänk dig att kunna njuta av din uteplats, oavsett hur stark solen är. Med en terrassmarkis kan du förvandla din uteplats till en skyddad och sval plats där du kan koppla av, umgås eller njuta av en måltid, oavsett väder. Våra terrassmarkiser ger inte bara ett effektivt skydd mot solen, utan tillför även en elegant och stilren touch till ditt hem.

Våra terrassmarkiser är skräddarsydda för att passa din bostad och utomhusmiljö, och du kan välja mellan olika storlekar, färger och styrningsalternativ.

Nöjda kunder längs västkusten

Sedan 2007 har vi på Ikaros Solskydd stolt levererat terrassmarkiser till nöjda kunder i Grebbestad, Tanumshede, Fjällbacka, Hamburgsund, Sotenäs, Lysekil och Uddevalla.

Skydd och komfort – precis när du behöver det

Terrassmarkisen fälls ut med enkelhet och skapar direkt ett behagligt skuggområde där du och dina nära kan umgås utan att oroas över solens starka strålar eller lättare regnskurar. När markisen inte används, rullas den diskret in och smälter sömlöst in i fasaden. Resultatet? En uteplats som är lika flexibel som den är stilfull.

Kassettmarkis SmartBox

Individuellt anpassad för ditt hem


Våra terrassmarkiser är individuellt anpassade och måttanpassade för att passa just din uteplats. Med ett brett urval av färger och designalternativ kan du välja en markis som både harmonierar med ditt hem och ger den extra funktionaliteten du behöver. Du kan även välja mellan manuell styrning med vev eller motorstyrning för maximal bekvämlighet – allt för att anpassa markisen efter dina behov.

Fördelar med terrassmarkiser:

  • Flexibelt solskydd: Med en enkel manöver skapar du skugga och skydd precis när du vill.
  • Stilren design: Markisen blir en naturlig och snygg del av din uteplats, samtidigt som den förbättrar användbarheten.
  • Anpassningsbar lösning: Välj mellan ett brett sortiment av färger och styrningsalternativ för att hitta en lösning som matchar både din stil och ditt behov.

 

Skyddar mer än bara dig

Utöver att ge skugga och komfort, skyddar terrassmarkisen även ditt hem från överhettning. Genom att blockera solen innan den når dina fönster kan du hålla inomhustemperaturen svalare och på så sätt minska behovet av energikrävande luftkonditionering.

Dina tillval när du beställer Terrassmarkis

  • Standardprofilerna finns i vitt, grått, antracit eller svart
  • Pitchcontrol, ställ enkelt lutningen på markisen 
  • Tak profil ovanför som skyddar duken 
  • Solskydd i framkant, en rullgardin som gömmer sig i frontprofilen 
  • Korsade armar, möjliggör en smal markis med långt utfall 
  • Trådlös vindsensor  
  • Med eller utan motor

Terrassmarkiser – Prisförslag och exempel

Vi erbjuder terrassmarkiser i flera storlekar och utföranden för att passa olika behov och stilar. Här är några prisexempel för att ge dig en uppfattning om vad en lösning kan kosta:

  • Klassisk terrassmarkis, R1500 med vevreglage (3 x 2 meter): Från 16,000 SEK inkl.  moms.
  • Klassisk terrassmarkis, R1800 med vevreglage (4 x 3 meter): Från 27,500 SEK inkl.  moms.
  • Klassisk terrassmarkis, R1800 med fjärrkontroll (4 x 3 meter): Från 32,500 SEK inkl.  moms.
  • Premiumlösning, R2000+ fjärrkontroll (6 x 4 meter): Från 54,500 SEK inkl.  moms.

Priserna varierar beroende på anpassningar, extra tillval och materialval. Vill du veta mer eller få en offert för din uteplats?

💬 Kontakta oss för konsultation!

Här är våra terrassmodeller vi tycker fungerar bra här på kusten.
Terrassmarkis R1500
R1500
Terrassmarkis R1500 - en prisvärd storsäljare. När du behöver en mindre lösning kan Terrassmarkis R1500 bli ett utmärkt val. Den är kompakt och passar bra till altaner och balkonger och mindre uteplatser.
Terrassmarkis R1800
1649428120_2_1800rdikarossolskydd[1]
Terrassmarkis R1800 är vår populäraste markis. Den är robust och skapar ett behagligt sommartak över uteplatsen och med flera bra tillval passar den alla behov och önskemål.
Terrassmarkis R2000
ikaros_R2000
Terrassmarkis R2000 är vår kraftigaste terrassmarkis. Med armutfall upp till 4,5 meter blir din uteplats en riktig trevlig oas att njuta av.

Få prisförslag